TATTOO

Daltons Tattoo & Piercing har erbjudit tatueringar i dessa lokaler i Malmö sedan 1998.
Tatueringar sker i en ren, steril och vänlig miljö. 

Kom gärna in med dina egna idéer och inspirera våra konstnärer. Vi ritar upp motiv på tatueringar efter era önskemål och via datorprogram får ni se det färdiga resultatet på er.
Våra artister har mellan 10-40års erfarenhet i branschen.

Vilka typer av tattoos kan du få hos oss i Malmö?

Vi behärskar alla stilar och är grymt bra på cover up. Att tatuera över ärr är något som vi har lång erfarenhet av. Naturligtvis gör vi även porträtt tatueringar. Var på kroppen du vill ha din tattoo väljer du såklart själv.
Här kan du se ett urval av motiv och tatueringar vi har gjort på våra kunder.

Våra TATTOO-artister

Dalton

BOJAN

PRiser för tatuering MALMÖ

fr 600:-

Kontakta oss eller besök studion i Malmö för mer information!

 

Kontakta oss

Varför ska du komma till oss på Daltons Tattoo om du vill ha en tatuering i Malmö?

Daltons Tattoo är en av de mest erkända tatueringsstudios i Malmö, och det finns många skäl till varför man ska besöka dem när man är på jakt efter en tatuering. Här är några av de främsta fördelarna med att välja Dalton's Tattoo:

  1. Erfarenhet: Studion har en team av erfarna tatuerare som har många års erfarenhet inom branschen. Vi har en passion för tatuering och har skapat många vackra och unika tatueringar för sina kunder.
  2. Kvalitet: Dalton's Tattoo använder bara de bästa materialen för tatueringar, inklusive säkra färgämnen och steriliserade verktyg. Vi ser till att de följer de senaste riktlinjerna för tatueringshygien för att säkerställa säkerhet för sina kunder.
  3. Kreativitet: Våra tatuerare på Daltons Tattoo har en stark kreativ sida och är duktiga på att skapa unika och personliga tatueringar för sina kunder. De har en god förståelse för estetik och design och kan hjälpa till med att skapa en tatuering som är exakt som du vill ha den.
  4. Kundservice: Vi har en stark kultur för kundservice och ser till att alla kunder känner sig välkomna och bekväma under sin tatueringssession. Vi lyssnar alltid på kunders önskemål och arbetar hårt för att säkerställa att de är nöjda med sina tatueringar.